sitemap    

Empowernow

Nieuws September 2017 in Permanent Future La

We zijn er weer met nieuwe kennismaking met praktische avond en middgworkshops voor geinteresseerden. Altijd eens iets speciaals en technisch willen maken, programmeren en/of solderen? Zelf iets maken of misschien met schone handen je eigen temperatuur en vochtsensor, deur of  fijnstof detectie via internet uitlezen? En dat kan met de huidige verkrijgbaarheid van techniek voor veelal minder dan €35,- euro. Het leren hierover is nu helemaal laagdrempelig zie hieronder solderen, microcomputertjes Raspberry Arduino, 3D printer  zelf bouwen en Software om je modellen en ontwerpen voor 3D printing (en 2D) te maken. Voor de workshops. Je kunt altihjd binnelopen om gewoon aan te schuiven en van alles uit te zoweken, vragen en te proberen, maar er zijn ook regelmatig workshops  Zie hieronder een greep uit de workshoponderwerpen

Internet OfThings - IOT en LoRa (draadloos internet Long Range > 15km - in apeldooorn dekkend)

Introductie Soldeer workshop Electronica/computers - wat gaan we doen?

3D printer Bouwen  - Voor budgetprijs je eigen printer in elkaar zetten met goed resultaat. Eerdere groepen ginngen je alvoor.

Introductie Fusion 360 : dit is  een License Free Pakket voor small users & education voor modelling van 3D en ook 2D objecten tbv lasercutting, 3D printing en CNC 

(Vakantie-)soldeerworkshop voor jong en oud! Vanaf 11 jaar. Eigen soldeerstation aanbevolen ; eenvoudig station vanaf €25,- nieuw verkrijgbaar.  

Introductie IOT (Internet of Things)  Wat is het , waarom en wat heb ik eraan?

Soldeerworkshop op locatie PFL Apeldoorn (uitsolderen, draad electrisch solderen en isoleren, print & componenten solderen, bv bouwpakket nr keuze) Daarnaast kun je tussendoor leren over electrische circuits en electronica en digitale componenten. Aanmelden noodzakelijk ivm beperkt aantal plaatsen.

Raspberry Pi : Low-cost microcomputer : basis Programmeren & configureren en aansluiten voor besturingen en als multimediacenter (audio en videobestanden).

Arduino & Arduio compatible Particle : programmeren als eenvoudige besturing (Python)

Lowcost & low powerconsumption besturing voor eenvoudige besturingen zoals (Draadloze) rijdende robots, LED aansturing, sensor (druk temperatuur, water) detectie voor huis tuin keuken gebruik. 

De  workshops zijn gratis  maar de meergenomen materialen oeten wel vergoed worden. altijd zijn donaties in de vorm van techniek, kennis, werk / ondersteuining tijdens workshioos en andere activiteiten van harte welkom.

laatste wijzinging 20-9-2017 

Er is nieuws te melden in deze komkommertijd: Ooit wel gehoord van de QR-ID?  Nee? MAar zeker wel gezien kijk hiereonder! Dan is dit nieuws voor u ! 

EmpowerNow-QRIDpromo-chart150  

Ja zo'n ding ! Deze blokjes zijn niets anders dan een barcode met gecodeerde informatie erin. Wat kunt u ermee? Met de camera u telefoon of webcam kunt u deze scannen vervolgens direct naar een (URL) van uw website of contactgegevens in de telefoon plaatsen! Van papier naar digitaal door een barcodereader op uw telefoon. Is dat handig? Ja! Door uw relatie te laten zien hoe dat werkt, scoort u en uw relatie heeft uw gegevens in de telefoon! 

Dit kleine bovenstaande plaatje is een windows .png bestand (een foto-bestand zoals .bmp of .jpg) en kunt u zo op uw briefpapier afdrukken. Dit passen steeds meer bedrijven en organisaties toe, want het is laagdrempelige wijze om bezoek aan de eigen website te genereren met smartphone / Iphones , dus meer website bezoek te krijgen en dit ook nog GRATIS! En nu de link met ons?

Lees meer >>

Actueel

empowernow HNW Het Nieuwe Werken

Er wordt veel over het Nieuwe Werken gepraat echter wat houdt het concreet in? Elearning, videoconferencing, videostreaming, online CRM in uw website? lees meer >>

empowernowEnergizer programma voor managers & directies

Kom uit het (strategische) hoofd, via het hart en met overtuiging er staan voor uw bedrijf en medewerkers  lees meer >>

empowernowTraining personeel

Klantvriendelijkheid en communicatietrainingen voor werknemers met klantcontacten gericht op primair doel : klantenbinding. lees meer >>


Expertise van Empowernow

empowernowTrainingen voor detailhandel en MKB om meer omzet en meer plezier: Empowerment voor verkoop & klantenservice. Enthousiasmeer uw klant met uw houding & gedrag. lees meer>>

empowernow Testen via Internet

Gebruik de kwaliteiten en competenties van uw personeel m.b.v. testen.
lees meer >>

empowernowWeerbaarheidsprogamma's voor jongeren/volwassenen

Empowernow organiseert zelf  en ook met professionele trainers Weerbaarheidstraingen! lees meer >>

Hier onder het visitekaartje van EmpowerNow