sitemap    

Empowernow

Our business is to improve yours!

Concrete Empowerment aanpak

Empowerment Management

Empowerment Employees

 

Empowerment 

Gebruik de kracht die er  is : in uzelf, fysiek, mentaal , kennis en ervaring personeel

EmpowerNow is sterk en dus ook kritisch scherp op communicatie. Geen ''blahblah'' verhalen en bureau-lade rapportages.  Als het gaat om uitstraling is heldere en de toon van communicatie een essentieel onderdeel. Communicatie bestaat voor meer dan de helft uit de fysieke uiterlijk waarneembare (horen zien) componenten  als stemgebruik en houding. Door goede reflectie, heldere communicatie en trainingen op maat, worden uw werknemers bewust hoe ze met maximaal plezier en overtuiging in hun werk en taken kunnen doen en tegelijkertijd de  visie van het bedrijf daardoor uitdragen. Door doelgerichte communicatie komt uw boodschap tegelijkertijd het beste aan bij potentiele klanten; interne en externe. 

Aspecten van de totale bedrijfscultuur & Visie:

-  managementvaardigheden, vereiste competenties van uw
   personeel (meten/asssements/training)

-  Personeelsbeleid functionering & beoordeling : motivatie, empowerment & weerbaarheid

-  Klantvriendelijkheid, empowerment, weerbaarheid, omgang met agressie

-  Representatie van uw personeel naar klanten      

-  Innovatie; (online) bedrijfspresentaties, klantinfo & CRM,  Het Nieuwe Werken, begeleiding op afstand, inzet social Media,

-  totaalplaatje (eerste indruk) vanaf receptie,  telefoonbeantwoording, onderlinge intereracties en betrokkenheid, uitstraling (interieur, bochures, website, netheid tot bedrijfskleding)

-  Kostenreductie door effectiviteitsverhoging

 

Terug naar boven

 

Empowerment Employees

Tijdens onze inventarisatie kijken wij specifiek naar de attitude en motiatie van het personeel. Vanuit deze analyse kan er worden gewerkt aan de effectiviteit van de werknemers. Na assessments geven wij advies over de inzet van uw personeel. Met een kritisch oog kijkt EmpowerNow naar specifieke kwaliteiten van het gehele team, eventueel ondersteund door diverse testen en inbrengen van spel-elementen in het werk. (Gamification).

We focussen dus ook op de samenwerking tussen uw werknemers onderling. Door gerichte trainingen en ondersteund indien nodig door individuele coaching, werken aan continue verbeteringen.

De uitstraling van uw bedrijf doet er toe. Dit is het eerste wat de klant van u ziet: Klantvriendelijkheid en pro-actieve houding! 

Bij de Empowerment Employees werkt EmpowerNow samen met u en uw team aan de klantvriendelijkheid, werkhouding, oplossingsgericht/daadkrachtig en de representativiteit van uw personeel.  

 

Terug naar boven

 

Innovatie Het Nieuwe Werken

De oprichter en adviseurs van EmpowerNow hebben veelal een technische affiniteit en sociale insteek, deskundig op gebied van bedrijfsprocessen en communicatie.

Vandaar dat het voor ons een kleine stap is ons bezig te houden met nieuwe toepassingen van techniek in het werkproces. Innovatie van uw dienstverlening en hulpmiddelen, diensten en werkwijze : Het Nieuwe Werken in de praktijk.

Een bedrijf presenteert zich niet alleen door uw pand, u reclame en brochure materiaal en uw website op internet. U en uw personeel dragen bij aan het imago via persoonlijke presentaties zakelijk en ook prive(klagen?!) nieuwsbrieven, mail, social media, en blogs. Denk tevens aan de inzet van middelen als op afstand toezicht en ook begeleiden en kennisoverdracht (E-learning) en toegang tot centrale informatie en klantvolgsystemen. Ook met inzetten van tools als videoconferentie, bepaalt het beeld dat klanten van uw bedrijf hebben. Wij informeren u over de technische mogelijkheden en zorgen dat het meest optimale en praktisch haalbare totaalplaatje staat. Weet u of uw werknemer op zijn/haar facebook benoemt waar hij/zij werkzaam is en welke interne informatie eventueel naar de wereld wordt gecommuniceerd?

Up tot date en van deze tijd en passend bij uw bedrijf !

Terug naar boven

laatste wijziging 27 november 2014

Actueel

empowernow HNW Het Nieuwe Werken

Er wordt veel over het Nieuwe Werken gepraat echter wat houdt het concreet in? Elearning, videoconferencing, videostreaming, online CRM in uw website? lees meer >>

empowernowEnergizer programma voor managers & directies

Kom uit het (strategische) hoofd, via het hart en met overtuiging er staan voor uw bedrijf en medewerkers  lees meer >>

empowernowTraining personeel

Klantvriendelijkheid en communicatietrainingen voor werknemers met klantcontacten gericht op primair doel : klantenbinding. lees meer >>


Expertise van Empowernow

empowernowTrainingen voor detailhandel en MKB om meer omzet en meer plezier: Empowerment voor verkoop & klantenservice. Enthousiasmeer uw klant met uw houding & gedrag. lees meer>>

empowernow Testen via Internet

Gebruik de kwaliteiten en competenties van uw personeel m.b.v. testen.
lees meer >>

empowernowWeerbaarheidsprogamma's voor jongeren/volwassenen

Empowernow organiseert zelf  en ook met professionele trainers Weerbaarheidstraingen! lees meer >>

Hier onder het visitekaartje van EmpowerNow