sitemap    

Empowernow

QR_ID handig voor bedrijfsgegevens scan & smartphone

QR-ID voor u op maat gemaakt ! Wat houdt dit in ?

Uw eigen Barcode van uw website en/of uw contactgegevens zoals naam, adres, tel.nummer bedrijf, persoonlijke email en eventueel uw bedrijfs-slogan. De barcode die u dan per mail krijgt,  is bijna met elke smartphone of Iphone met internet en camera in te lezen.

 

Gratis Service om deze barcode aangeleverd in windows .png formaat te ontvangen

URL van uw website                          

Uw Visitekaartje met slogan               

Zowel URL en het digitale visitekaartje 

 

Hoe te bestellen : Maak  een van de bovengenoemde bedragen over op op onze rekening 19.84.45.741 t.n.v. EmpowerNow en vermeld uw website, emailadres, uw gewenste persoonsnaam  en eventueel uw slogan in de omschijving en deze velden scheiden door een komma.

Het overgemaakte bedrag is dus tevens uw artikel-bestelnummer en u ontvangt uw barcode in .png formaat als bestand/plaatje per mail. Dit kunt u op elk document of in uw mail kopieren en plakken.

 

Barode scanner downloaden

Er zijn diverse scanners vrij verkrigbaar, echter een die wij getest hebben, kunt u downloaden op de site www.i-nigma.mobi , direct met uw smartphone, iphone of blackberry de barcodereader downloaden en installeren. Voor de digitbeten onder ons: Een smartphone is een telefoon met internet en er moet een werkende camera op uw toestel zitten om de barcodes te kunnen scannen.

 

Waarom doen wij dit ? 

In plaats van afwachten, dagen we u uit voor om in actie te komen! En als u dit de tekst tot hier leest, is onze promotieactie al succesvol, waarvoor wij u hartelijk danken en nodigen u uit ook nog even onze dienstenpagina te bekijken en uw interesses/wensen laat weten. 

Wij lopen natuurlijk het "risico" dat niemand reageert. Ook het risico dat we het erg druk krijgen. Dat is een van de leuke aspecten van ondernemen vinden wij! 

 

Nog vragen ? Bel ons gerust! 030 744 05 40 

nb Is u opgevallen dat wij gevestigd zijn in Apeldoorn en een telefoonnummer hebben met 030 regio Utrecht? 

Dat is nu een van de vele mogelijkheden van VOIP telefonie, naast kostenbesparing en menugestuurde bediening en instellingen als doorschakelen via uw pc, op elke locatie met internet. 

Actueel

empowernow HNW Het Nieuwe Werken

Er wordt veel over het Nieuwe Werken gepraat echter wat houdt het concreet in? Elearning, videoconferencing, videostreaming, online CRM in uw website? lees meer >>

empowernowTraining personeel

Klantvriendelijkheid en communicatietrainingen voor werknemers met klantcontacten gericht op primair doel : klantenbinding. lees meer >>


empowernow Testen via Internet

Gebruik de kwaliteiten en competenties van uw personeel m.b.v. objectieve testen die naast de persoonlijke voorkeuren, karakter ook vergelijkbare ''harde'' kennis- en vaardigheden taal-&nummerieke in beeld brengen en dat in 30 talen.

lees meer >>

empowernowWeerbaarheidsprogamma's voor jongeren/volwassenen

Empowernow organiseert zelf  en ook met professionele trainers Weerbaarheidstraingen! lees meer >>

Hier onder het visitekaartje van EmpowerNow