sitemap    

Empowernow

Training personeel

De beste manier om u van de concurrent te onderscheiden en boven het maaiveld uit te steken is door als ondernemer continue te investeren in educatie en training van uw personeel. Zij zijn uiteindelijk het gezicht van uw onderneming. Veelal gebeurt dit wel vakinhoudelijk, echter de presentatie en PR naar buiten kunnen vaak veel professioneler.

Voorbeelden zijn wat men op de openbare Linkedin of facebookprofielen zet over hun functie en bedrijf (en met wat voor foto!), niet adequate klachtenafhandeling en negatieve verhalen op verjaardagen met soms aanzienlijke consequenties voor de goede naam ! 

  • klantvriendelijkheid
  • Sales
  • Teambinding
  • Energiek & kracht ervaren & uitstralen

Een degelijke training met direct praktisch effect hoeft ook helemaal niet duur te zijn en mobiliseert de energie en motivatie! Bel ons op 030 744 0540 of klik ons contact formulier aan. 
laatste wijziging : 14-9-2013

Actueel

empowernow HNW Het Nieuwe Werken

Er wordt veel over het Nieuwe Werken gepraat echter wat houdt het concreet in? Elearning, videoconferencing, videostreaming, online CRM in uw website? lees meer >>

empowernowTraining personeel

Klantvriendelijkheid en communicatietrainingen voor werknemers met klantcontacten gericht op primair doel : klantenbinding. lees meer >>


empowernow Testen via Internet

Gebruik de kwaliteiten en competenties van uw personeel m.b.v. objectieve testen die naast de persoonlijke voorkeuren, karakter ook vergelijkbare ''harde'' kennis- en vaardigheden taal-&nummerieke in beeld brengen en dat in 30 talen.

lees meer >>

empowernowWeerbaarheidsprogamma's voor jongeren/volwassenen

Empowernow organiseert zelf  en ook met professionele trainers Weerbaarheidstraingen! lees meer >>

Hier onder het visitekaartje van EmpowerNow