sitemap    

Empowernow

Empowerment training voor jongeren

EmpowerNow heeft sinds 2006 weerbaarheidstraingen gegeven voor groep 8 op basisscholen en voor particuliere zorginstellingen leeftijdsgroep 12 - 17 jr en voor ROC leeftijd 17- 23jr. Uitgangspunt om deze trainingen te gaan geven is dat wij hadden geconstateerd dat loopbaanproblematiek van velerlei aard oorsprong hadden in de levensontwikkeling in leeftijdscategorie tussen 12 en 20 jaar. De trainingen hebben direct invloed op denken en handelen en reageren op lastige situaties waar sprake is van druk (sociaal, mentaal, werk) en beinvloedbaarheid en in je kracht blijven staan. De trainers zijn bekwaam en inspirerend in het inzetten van de eigen kracht en energie en gemotiveerd dit over te dragen aan de groepen.

Al ziet iedereen het belang hiervan, is langere termijn denken en investeren t.b.v. preventie) zowel door overheid als meeste bedrijven geen speerpunt in beleid.

Deze trainingen zijn psycho-fysieke trainingen gebaseerd op het Rots & Water programma van Freerk Ykema van Gadaku Instituut zie  video-impressie bij een groep 8 .

Bel ons voor meer informatie op 020 2621251 of maak een virtuele afspraak via talk.io of met skype/fb msgr

U kunt hier een afspraak op lokatieinplannen of via webcam/chat gesprek.  

laatste wijziging 15-1-2018

Actueel

empowernow HNW Het Nieuwe Werken

Er wordt veel over het Nieuwe Werken gepraat echter wat houdt het concreet in? Elearning, videoconferencing, videostreaming, online CRM in uw website? lees meer >>

empowernowTraining personeel

Klantvriendelijkheid en communicatietrainingen voor werknemers met klantcontacten gericht op primair doel : klantenbinding. lees meer >>


empowernow Testen via Internet

Gebruik de kwaliteiten en competenties van uw personeel m.b.v. objectieve testen die naast de persoonlijke voorkeuren, karakter ook vergelijkbare ''harde'' kennis- en vaardigheden taal-&nummerieke in beeld brengen en dat in 30 talen.

lees meer >>

empowernowWeerbaarheidsprogamma's voor jongeren/volwassenen

Empowernow organiseert zelf  en ook met professionele trainers Weerbaarheidstraingen! lees meer >>

Hier onder het visitekaartje van EmpowerNow