sitemap    

Empowernow

Permanent Future Lab in Oisterwijk

het Permanent Future Lab is verhuisd van Apeldoorn naar Oisterwijk op locatie van Studio Why! 

Permanent Future Lab is een beweging in de deeleconomie, die plekken initieert waar innovatieve technologieen met een breed publiek worden gedeeld. Een plek waar je de nieuwste technologieen kunt ervaren, testen en ontdekken. Met als doel kennisuitwisseling, het bevorderen van co-creatie en het toegankelijk maken van schaars beschikbare hardware.

Het eerste Lab is ontstaan in Utrecht, en dat bleek al heel succesvol. 

In het Permanent Future Lab zijn werkplekken waar je met de technologie kunt werken en uitzoeken en komen er meet ups op het programma; alles ter inspiratie, voor kennisuitwisseling, het ontstaan van co-creatie en bevorderen van innovatie.


Leuk dat je erbij bent!

We zien je graag binnenlopen en actief  op onderzoek/dingen maken en doen op een van onze workshops, in de lab ruimte van Permanent Future Lab Apeldoorn In de voormalige Leerfabriek aan de Almystraat 14 bijna tegneover het NS station Oisterwijk. 10 min met de bus van Tilburg. Wij zijn de buren van Robert van Beckhoven en nog meer inspirerende bedrijven. 

Tot gauw!

Permanent Future Lab Wiki @permanentfuture /permanentfuturelab

Actueel

empowernow HNW Het Nieuwe Werken

Er wordt veel over het Nieuwe Werken gepraat echter wat houdt het concreet in? Elearning, videoconferencing, videostreaming, online CRM in uw website? lees meer >>

empowernowTraining personeel

Klantvriendelijkheid en communicatietrainingen voor werknemers met klantcontacten gericht op primair doel : klantenbinding. lees meer >>


empowernow Testen via Internet

Gebruik de kwaliteiten en competenties van uw personeel m.b.v. objectieve testen die naast de persoonlijke voorkeuren, karakter ook vergelijkbare ''harde'' kennis- en vaardigheden taal-&nummerieke in beeld brengen en dat in 30 talen.

lees meer >>

empowernowWeerbaarheidsprogamma's voor jongeren/volwassenen

Empowernow organiseert zelf  en ook met professionele trainers Weerbaarheidstraingen! lees meer >>

Hier onder het visitekaartje van EmpowerNow