sitemap    

Empowernow

Empowerment Trainingen - Verhoogt je zelfvertrouwen

Actieve en leuke oefeningen (ook spel!) die je krachtig & sterker maken Fysiek en mentaal!

Trainers : René van der Weerd , erkend Rots en Water trainer 

Empowerment Trainingen gebaseerd op Rots&Water : verhoog je zelfvertrouwen en weerbaarheid

Sinds 2006 geeft Rene van der Weerd Rots&Water Trainer voor groepen kinderen, jong volwassenen en volwassenen en ook individuele begeleiding. In 2006 zijn we gestart met  weerbaarheid op OBS Colmschate voor groep 7 en bij  ROC Aventus. Vervolgens voor kruiswerk Achterhoek ook pubergroepen met hartverwarmende resultaten. 

Weerbaarheid gebaseerd op de Rots en Water filosofie is een psycho-fysieke methode die geschikt is vanaf jonge (ook overactieve) kinderen vanaf groep 5 tot aan volwassenen. Veel actie en energie en het met elkaar delen van de ervaringen. Hierdoor worden de groepsdynamiek en de eventuele problemen snel zichtbaar en bespreekbaar.

Hierbij geven we ook aandacht aan de begeleiding van de leerkrachten, waarbij goede aansluiting gemaakt wordt tot de eigen lessen en de Rots en Water aanpak bij o.a. de orde handhaving en goede sociale omgang en natuurlijk principes en aanpak van pesten, ook digitaal/social media. Ook is individuele begeleiding van leerkrachten, kinderen en ouders mogelijk. 

Voorbeeldproject 2015  Ervaar je kracht : deels gesponsord door de klussendeelwebsite Croqqer.com Deventer Download.pdf

‘’Rots en Water’’ trainingen zijn plezierig en actief zijn om te doen en tevens helpen je zelfvertrouwen en weerbaarheid te vergroten. Ook leer je beter om te gaan met eventueel pestgedrag (ook digitaal!).

EmpowerMent training zijn in principe vppr alle leeftijden vanaf 11jr

Laatste wijzigingen : 1-2-2020 

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden : Empowerment Training

Een korte videoimpressie van Rots en water les kunt u vinden op deze link

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@empowernow.nl 030 744 0540

Laatste wijzgingen : 5-6-2017

Actueel

empowernow HNW Het Nieuwe Werken

Er wordt veel over het Nieuwe Werken gepraat echter wat houdt het concreet in? Elearning, videoconferencing, videostreaming, online CRM in uw website? lees meer >>

empowernowTraining personeel

Klantvriendelijkheid en communicatietrainingen voor werknemers met klantcontacten gericht op primair doel : klantenbinding. lees meer >>


empowernow Testen via Internet

Gebruik de kwaliteiten en competenties van uw personeel m.b.v. objectieve testen die naast de persoonlijke voorkeuren, karakter ook vergelijkbare ''harde'' kennis- en vaardigheden taal-&nummerieke in beeld brengen en dat in 30 talen.

lees meer >>

empowernowWeerbaarheidsprogamma's voor jongeren/volwassenen

Empowernow organiseert zelf  en ook met professionele trainers Weerbaarheidstraingen! lees meer >>

Hier onder het visitekaartje van EmpowerNow