sitemap    

Empowernow

Our business is to improve yours!

Nog meer plezier in werk met Gamification

Plezier, aandacht,  betrokkenheid, inzet, daadkracht (empowerment)!  

In de huidige angstige maatschappij met heel veel veranderingen die gaande zijn, vol met vaak niet uitgesproken (politieke) strategien en ondoorzichtige korte termijn eigen belangen, is standvastigheid en richting en overtuiging hier in niet mee te laten sleuren/beinvloeden juist zo belangrijk. En ook het behoudt  en maken van het plezier in  het werk en andere activiteiten die je kiest. Een mooie TOOL is gebruik making van Gamification: Game-elementen die je in je (serieuze) werk en activiteiten kan inzetten. 

Dat kan heel goed en onverwacht leuk uitpakken echter soms is de verrassing misschien iets teleurstellend: het omgaan met het onverwachte en daar hoort ook bij soms ook een beetje afzien, af en toe een mislukking of  teleurstelling! De grootste misvatting deze tijd is de illusie dat alles alleen maar leuk moet zijn wat je doet. Hoe kun je dan ooit leren incasseren en op je eigen benen staan en groeien?  Juist het af en toe vallen, leer je steeds beter onbeschadigd op te staan en op te vangen!  

EmpowerNow spreekt zegt concreet waar het op staat zonder je alleen te richten op korte termijn strategien van meer van hetzelfde wat je al kent: Er omheen draaien, uitstellen, afwachten, afhouden, feitelijke technische verdraaiingen en onwaarheden om je straatje schoon te vegen, eigen voordeel binnen te slepen, de eigen handel en diensten te stimuleren ten koste van?! Er wordt (te)veel gepraat en praatjes vullen nu eenmaal geen gaatjes! 

Liever eerlijk advies, diagnose en/of training & herstel gericht op duurzame pragmatische oplossingen : meedenken en kritisch kijken (ipv oordelend) en aanpakken in de vorm van concrete (life)challenges. 

Kennis & ervaring op gebied van inzichten in duurzame klantrelaties, acquisitie, klant-benadering, pro-actieve communicatie, technische complexe projecten.  Daarnaast nog ervaringsdeskundige met 22 jaar training en begeleiding om mensen ook letterlijk in beweging te krijgen door uit de bestaande (geinstitutionaliseerde) systemen te leren hoe (niet) moet en spiegelen van dit zichtbare gedrag en houding verkrijgen van ander perspectief van de realiteit. Aandacht aan de eigen beleving en daarna in actie kunnen komen vanuit innerlijke drive! Creeer eigen oplossingen en plezier in je leven en vraag hulp en ondersteuning daar waar nodig ; loslaten van EGO denken & handelen en dit neerzetten in het dagelijkse leven al valt dat niet altijd in goede aarde in deze geinstitutionaliseerde maatschappij en maakt niet dat wij snel de populariteitsprijs zou winnen. Resultaat is er echter wel!    

-    Wij werken vanuit vertrouwen en met positief kritische blik 

-    Inspiratiesessies vanuit procesen systeemdenken en/of met nieuwe technologie zoals VR ,       hersenscanner en robots

-    Concreet, pragmatisch om effectiviteit in de inzetbaarheid van elke technisch systeem, ook in teams te vergroten

-    Analyse en oefening in communicatieprosessen, juist ook in de techniek en technische processen

-    Focus op de combinatie techniek, innovatie & creativiteit, inspiratie & empowerment

-    ook inzet van ludieke en plezierige werkvormen zoals ''Gamification'' & ''Entertrainment''

Niet praten om te praten wat eventueel anders zou kunnen, maar anders ervaren door het anders te doen! Bel ons voor een afspraak en/of vrijblijvend gesprek! 06 26248905

laatste wijziging : 1-2-2020

Actueel

empowernow HNW Het Nieuwe Werken

Er wordt veel over het Nieuwe Werken gepraat echter wat houdt het concreet in? Elearning, videoconferencing, videostreaming, online CRM in uw website? lees meer >>

empowernowTraining personeel

Klantvriendelijkheid en communicatietrainingen voor werknemers met klantcontacten gericht op primair doel : klantenbinding. lees meer >>


empowernow Testen via Internet

Gebruik de kwaliteiten en competenties van uw personeel m.b.v. objectieve testen die naast de persoonlijke voorkeuren, karakter ook vergelijkbare ''harde'' kennis- en vaardigheden taal-&nummerieke in beeld brengen en dat in 30 talen.

lees meer >>

empowernowWeerbaarheidsprogamma's voor jongeren/volwassenen

Empowernow organiseert zelf  en ook met professionele trainers Weerbaarheidstraingen! lees meer >>

Hier onder het visitekaartje van EmpowerNow