sitemap    

Empowernow

Energizer programma

Een frisse en originele manier om uit uw hoofd te komen en ander zicht te krijgen op je communicatie en houding hierin is het Energizers-programma. Dit met meer bewustzijn met behulp van de inzet van je lijf en iets actievere oefeningen (dus ook zonder dat u sportman/vrouw van het jaar hoeft te zijn). U hoeft niets, mag natuurlijk wel proberen en meedoen.

Met uw collega’s kunt u ‘spelenderwijs’ oefeningen en daardoor ervaringen opdoen omtrent  uw eigen balans, stevigheid, vertrouwen, grenzen, de onderlinge contacten en de teamgeest.

Oefeningen komen uit een weerbaarheidsprogramma en zijn gebaseerd op fysieke en metale balans en basis communicatie principes om goed contact te maken .

LimiTense geeft communicatietrainingen en individuele en team Coaching sinds  1996 en sinds 2005 als ondersteunende producten online assesments en psycho-fysieke weerbaarheidstrainingen.

EmpowerNow heeft meer dan 20 jaar ervaring in de techniek en 15 jaar in communicatieprocessen en inkoop bij professionele partners. 

Bel ons gerust op 030 744 05 40.

Actueel

empowernow HNW Het Nieuwe Werken

Er wordt veel over het Nieuwe Werken gepraat echter wat houdt het concreet in? Elearning, videoconferencing, videostreaming, online CRM in uw website? lees meer >>

empowernowEnergizer programma voor managers & directies

Kom uit het (strategische) hoofd, via het hart en met overtuiging er staan voor uw bedrijf en medewerkers  lees meer >>

empowernowTraining personeel

Klantvriendelijkheid en communicatietrainingen voor werknemers met klantcontacten gericht op primair doel : klantenbinding. lees meer >>


Expertise van Empowernow

empowernowTrainingen voor detailhandel en MKB om meer omzet en meer plezier: Empowerment voor verkoop & klantenservice. Enthousiasmeer uw klant met uw houding & gedrag. lees meer>>

empowernow Testen via Internet

Gebruik de kwaliteiten en competenties van uw personeel m.b.v. testen.
lees meer >>

empowernowWeerbaarheidsprogamma's voor jongeren/volwassenen

Empowernow organiseert zelf  en ook met professionele trainers Weerbaarheidstraingen! lees meer >>

Hier onder het visitekaartje van EmpowerNow