sitemap    

Empowernow

Our business is to get you in touch with your life-energy!

EmpowerNow inspireert en motiveert

EmpowerNow is in 2010 ontstaan uit LimiTense Training & Coaching  die in 1996 door René van der Weerd opgericht als een van de eerste coachingsbedrijven die zich inzette voor het oplossen van communicatieproblemen en destructieve conflicten op het werk. Op zich positieve bedoelingen en resultaten, echter meestal vanuit probleemgerelateerde insteek. 

EMPOWERNOW richt zich op de energiebron : waar wordt je vrolijk en enthousiast van : Waar gaat dat over hoe kun je constructief een bijdrage leveren aan je eigen leven, het leven van anderen en de wereld beetje beter maken. Concreet inhoudelijk : door datgene mee bezig te gaan wat je echt inhoudelijk boeit (veel mensen zijn het contact hiermee kwijt geraakt) en door te onderzoeken (oa door oefening) hoe je die energiebron weer tot leven kunt wekken. Veel mensen zijn een beetje moe en uitgeblust oa door hoeveel externe prikkelingen en keuzestress en alle verwachtingen. 

Haal meer uit van wat er al is : prikkel je inspiratie, doorzetting en focus 

De ERVARING, kennis, mensen en middelen zijn er al !!

Nu houdt Limitense zich meer bezig met zingeving, levensinvulling, verbinding met jezelf, anderen en je waarden van waaruit je wilt leven. Vanzelfsprekend de motivatie meer van je leven te willen maken en eruit halen is een belangrijke reden om in jezelf te investeren anders dan alles te laten gebeuren (ik sta erbij en kijk erna) Kortom elimineer de storende elementen en stimuleer het leven vanuit geloof in eigen kracht, initiatief, creativiteit  en durf te innoveren : Stap uit de comfort-zone en het resultaat is:

Plezier, aandacht,  betrokkenheid, inzet, daadkracht (empowerment)!  

Hier hoort ook bij soms ook afzien en mislukking en teleurstelling ! De grootste misvatting deze tijd is de illusie dat alles alleen maar leuk moet zijn wat je doet. Hoe kun je dan ooit leren incasseren en op je eigen benen staan en groeien?  Juist het af en toe vallen, leer je steeds beter onbeschadigd op te staan en op te vangen!  

In de huidige angstige maatschappij met heel veel veranderingen die gaande zijn, vol met vaak niet uitgesproken (politieke) strategien en ondoorzichtige korte termijn eigen belangen, is standvastigheid en richting en overtuiging hier in niet mee te laten sleuren/beinvloeden juist zo belangrijk.

EmpowerNow spreekt zegt concreet waar het op staat zonder ''sneaky'' korte termijn strategien van meer van hetzelfde wat je al kent: Er omheen draaien, uitstellen, afwachten, afhouden, feitelijke technische verdraaiingen en onwaarheden  om op korte termijn je straastje schoon te vegen, eigen voordeel binnen te slepen, de eigen handel en diensten te stimuleren ten koste van?! Er wordt veel gepraat en praatjes vullen nu eenmaal geen gaatjes! 

Liever eerlijk advies, diagnose en/of training & herstel gericht op duurzame pragmatische oplossingen : meedenken en kritisch kijken (ipv oordelend) en aanpakken in de vorm van concrete (life)challenges. Anders gezegd : opdrachten afgestemd op uw dagelijkse praktijk !! Dat wordt een soms toch confronterende en ieder geval dynamische aanpak. Met uw goede eigenaarschap en intenties als opdrachtgever is het niet mogelijk om dit traject zonder blijvend leer-resultaat te volbrengen. Hoe en wat dat resultaat wordt: In Elk geval anders dan u gewend bent en spannend, want dat gaan we straks samen meemaken.    

Gebaseerd op brede kennis en deskundigheid en meer dan 35 jaar ervaring vanuit onafhankelijkheid en communicatie met zeer diverse mensen, specialisten en generalisten, autisten,  technieken, technische systemen, electrische installaties, inclusief inzet/werken met techniek & kennisdeling over innovaties en toekomst ontwikkelingen.

Kennis & ervaring op gebied van inzichten in duurzame klantrelaties, acquisitie, klant-benadering, pro-actieve communicatie, technische complexe projecten.  Daarnaast nog ervaringsdeskundige met 19 jaar training en begeleiding om mensen ook letterlijk in beweging te krijgen door uit de bestaande (geinstitutionaliseerde) systemen te leren hoe het kennlijk niet moet en spiegelen van dit zichtbare gedrag en houding verkrijgen van ander perspectief van de realiteit. Aandacht aan de eigen beleving en daarna in actie kunnen komen vanuit innerlijke drive! Creeer eigen oplossingen en plezier in je leven en vraag hulp en ondersteuning daar waar nodig ; loslaten van EGO denken & handelen en dit neerzetten in het dagelijkse leven al valt dat niet altijd in goede aarde in deze geinstitutionaliseerde maatschappij en maakt niet dat wij snel de populariteitsprijs zou winnen. Resultaat is er echter wel!    

-    Wij werken vanuit vertrouwen en met positief kritische blik 

-    Inspiratiesessies vanuit procesen systeemdenken en/of met nieuwe technologie zoals VR ,       hersenscanner en robots

-    Concreet, pragmatisch om effectiviteit in de inzetbaarheid van elke technisch systeem, ook in teams te vergroten

-    Analyse en oefening in communicatieprosessen, juist ook in de techniek en technische processen

-    Focus op de combinatie techniek, innovatie & creativiteit, inspiratie & empowerment

-    ook inzet van ludieke en plezierige werkvormen zoals ''Gamification'' & ''Entertrainment''

Initieert duurzame en blijvende verandering van binnenuit daar waar all-round kennis en ook lef handig of misschien zelfs wel nodig is! Niet praten om te praten wat eventueel anders zou kunnen maar anders ervaren door te doen!    

Bel ons voor een afspraak en/of vrijblijvend gesprek! 030-744 0540.

Laatste wijziging : 14-6-2017

Actueel

empowernow HNW Het Nieuwe Werken

Er wordt veel over het Nieuwe Werken gepraat echter wat houdt het concreet in? Elearning, videoconferencing, videostreaming, online CRM in uw website? lees meer >>

empowernowEnergizer programma voor managers & directies

Kom uit het (strategische) hoofd, via het hart en met overtuiging er staan voor uw bedrijf en medewerkers  lees meer >>

empowernowTraining personeel

Klantvriendelijkheid en communicatietrainingen voor werknemers met klantcontacten gericht op primair doel : klantenbinding. lees meer >>


Expertise van Empowernow

empowernowTrainingen voor detailhandel en MKB om meer omzet en meer plezier: Empowerment voor verkoop & klantenservice. Enthousiasmeer uw klant met uw houding & gedrag. lees meer>>

empowernow Testen via Internet

Gebruik de kwaliteiten en competenties van uw personeel m.b.v. testen.
lees meer >>

empowernowWeerbaarheidsprogamma's voor jongeren/volwassenen

Empowernow organiseert zelf  en ook met professionele trainers Weerbaarheidstraingen! lees meer >>

Hier onder het visitekaartje van EmpowerNow